Healthscan

Gezondheidsproblemen en benieuwd naar de oorzaak van je klachten? Met een complete healthscan meet ik je gezondheid en geef ik je advies op maat.

  • Heb je weinig energie en ben je vaak moe?
  • Heb je moeite om op gewicht te blijven?
  • Heb je vaak lichamelijke klachten?

Wil je weten of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en/of tekorten hebt?

Meld je dan aan voor een healthscan: met de scan krijg je direct inzicht én een plan van aanpak op maat.


BEN JIJ OOK BENIEUWD NAAR EEN COMPLETE METING DOOR MIDDEL VAN EEN HEALTHSCAN…

…OM JE KLACHTEN BIJ DE BRON AAN TE PAKKEN?

De healthscan analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hormonen, tekorten aan vitaminen en mineralen, jouw zuur/base-balans, je hart en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, schildklier en totale endocriene systeem. Daarnaast is deze meting een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. De test geeft ook een holistisch beeld: zo zegt een verstoring in bijvoorbeeld de lever/galblaas veel over woede, de milt/maag over piekeren en concentratie en gaan verstoringen aan de longen/dikke darm over verdriet.

De meting met een healthscan is een snelle, nauwkeurige testmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Er zijn dus geen inwendige onderzoeken.

HOE REAGEERT JE LICHAAM ALS JE HORMONEN UIT BALANS ZIJN?

JE LICHAAM DOET ALLES OM TE OVERLEVEN

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn. Je lichaam doet er alles aan om jou door te laten gaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor krijg je hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar helpen we ons lijf niet mee, maar brengen we het alleen maar verder af van waar we naartoe willen. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

Door een uitgebreid onderzoek te verrichten met een healthscan, weet je hoe je lichaam ervoor staat en wat je kunt doen om je lichaam (en hormonen) weer in balans te krijgen.RESULTAAT VAN DE HEALTHSCAN

DOELGERICHT AAN DE SLAG

Tijdens de healthscan komen aandachtspunten in je persoonlijke gezondheid aan het licht. We kunnen op deze manier gericht een plan van aanpak maken, waarbij je gaat werken aan de oorzaak van je klachten. Hiermee behaal je sneller resultaat, omdat we doelgericht aan de slag gaan.

Wil jij ook een check up?
Wil jij een healthscanmeting met een uitgebreid rapport van meer dan 100 pagina’s inclusief advies op maat én na 8 weken een 2e meting? De kosten voor deze complete healthscan, inclusief hormonale analyse en advies op maat is € 250,-

WIST JE DIT?

VOLGENS DE WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO)
IS 75% VAN ONS EIGENLIJK IN EEN ‘SUB-GEZONDE’ TOESTAND

Dit komt door de toegenomen druk van het leven, die zijn tol eist van onze gezondheid.

  • 5% van de mensen is gezond
  • 20% heeft verschillende ziekten
  • 75% is sub-gezond

De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek, maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem is verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen. Signalen in de zin van o.a. niet kunnen afvallen, hormonale klachten, slapeloosheid, geen energie, vermoeidheid, concentratiegebrek, schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, gemakkelijk verkouden, zweten, stress en irritatie. Door op tijd maatregelen te nemen, zit je weer lekker in je vel en kun je ziekte voorkomen en weer optimaal gezond worden.