Lipolip

LipoLip gezond en puur afslanken omdat jou gezondheid belangrijk is! Gezond afslanken zonder te crashen is voor veel mensen niet makkelijk. Vaak val je terug in oude gewoontes en leer je niet een gezond eetpatroon aan waardoor blijvend resultaat niet haalbaar is. Daarom heeft LipoLip een doelgericht, betaalbaar en vooral een gezond en verantwoord 3 Fasenplan ontwikkeld. Het is een kuur waarmee je op een verantwoorde en gezonde manier in korte tijd voornamelijk VET verliest.


Daarna wordt een gezond voedingspatroon aangeleerd, aangepast aan jouw behoeftes. Het programma is opgebouwd in 3 fasen (Dieetfase, Stabilisatiefase, Balansfase)

Wat is de reden dat de ene persoon beter op zijn gewicht blijft terwijl een andere persoon er alles aan doet om zijn gewicht te behouden of terug te krijgen?

Veel heeft te maken met het spierweefseltype dat je hebt, maar ook problemen zoals:

 • De schildklier die traag werkt
 • Hormonale stoornissen
 • Stress
 • Spijsvertering- en darmproblemen (samenstelling van de darmflora heeft ook invloed)

​Deze disbalansen kunnen er voor zorgen dat het heel moeilijk is om op een normaal gewicht te blijven of je normale gewicht terug te krijgen.


Het LipoLip lifestyle programma bestaat uit een 3 fasen plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en smakelijke menu’s.

Boodschappen doe je zoals steeds bij je eigen groentewinkel, slager, vismarkt, supermarkt of natuurwinkel.

Fase 1 – Dieetfase

De Dieetfase duurt (slechts!) 24 tot max 36 dagen (met telkens nog 3 stopdagen) en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten, vetkwabben over heel je lichaam en visceraal buikvet.

Deze fase bestaat uit een vet – en koolhydraatarm dieet met gezonde en lekkere recepten en eventueel 2 ondersteunende voedingssupplementen en professionele begeleiding.

Fase 2 – Stabilisatiefase
De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je langer in fase 2 blijven. Een voedingssupplement biedt – waar gewenst – nog ondersteuning.

Fase 3 – Balansfase
In de balansfase coach ik je naar een gezond eetpatroon.

In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past en daar gaan we samen naar op zoek.

Na het doorlopen van fase 1 en 2 is je visie op eten helemaal veranderd. Je bent het nu gewoon om gezond te eten. Uiteraard mag je nog wel eens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels minder invloed op je suikerspiegel hebben. Eet ook meer eiwitten en gezonde vetten in de plaats (vette vis, olijfolie (niet verhitten!) kokosvet, lijnzaad)

​Voeding heeft ook een sociaal karakter, het brengt mensen bij elkaar en geeft ontspanning. Probeer toch steeds op een relaxte manier na te gaan waarom je soms grijpt naar ongezonde voeding en probeer spanningen en stress niet te compenseren met voeding. De laatste fase draait om een juiste balans en die is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt (stel een bovengrens in) en regelmatig beweegt (streef naar minstens 10 000 stappen per dag). Af en toe je boekje te buiten gaan kan je compenseren met een eventuele vasten- of soepdag in te lassen. Zo zal je langer een gezond en vitaal gewicht behouden.

LipoLip

De Lipolip kuur is een onderdeel van een groter geheel en een belangrijke bouwsteen van jouw gezondheidsplan!

​Sommige mensen hebben al tal van diëten gevolgd en zijn bijna wanhopig omdat geen enkele methode voor hen heeft gewerkt. Mensen die de LipoLip®kuur volgen, voelen zich zeer goed, hebben veel energie en ze zien daadwerkelijk resultaten.

Hun honger is na een paar dagen over. Ze leven op hun eigen vet en niet op de voeding die toegestaan is.

Cravings en trek in allerlei lekkers komen uiteraard nog voor maar daarin begeleid ik je om dit goed te kunnen weerstaan en zo moeilijke momenten te overbruggen.

Normaal gesproken is het mogelijk om met gezonde, volwaardige voeding je gewicht te behouden of terug te krijgen. Veel mensen raken gedemotiveerd omdat het te lang duurt voor ze resultaten boeken of omdat ze er gewoon niet in slagen om af te slanken, met als gevolg dat ze zich op de duur wagen aan allerlei crashdiëten die het probleem verergeren.

Waarom LipoLip?

Het LipoLip®programma draagt bij tot een hele reeks voordelen

 • Het is een onderbouwd programma en werkt effectief
 • Het biedt ondersteuning tot verdwijnen van je hongergevoel
 • Het draagt bij tot een energieker en vitaler lichaam
 • Het brengt je hormonen weer in balans
 • Het heeft een positieve werking op je mentale welzijn
 • Het werkt specifiek op de oudere vetlagen op heupen, buik, billen en bovenarmen. Met andere woorden: het biedt ondersteuning in het verbruiken van je overtollige vet
 • Het draagt bij tot het verliezen van vet en geen of nauwelijks spierweefsel
 • Het heeft een normaliserende werking op je bloeddruk en bloedsuikerspiegel
 • Het draagt niet alleen bij tot het afslankingsproces maar ook tot een algemene zuivering van je lichaam. Afvalstoffen worden afgevoerd.
 • De samenstelling van de ampullen die mede het dieet ondersteunen is hypo-allergeen, natuurlijk en 100% veilig in gebruik.

Voor wie is de LipoLip methode?

Voor mannen en vrouwen die overtollig buikvet en vetophoping op onaangename plaatsen willen verliezen.

Voor iedereen die vroeger al tevergeefs pogingen heeft ondernomen om af te slanken en daar niet in slaagde en die nu vastberaden de stap naar een slankere en gezonde levenstijl wil zetten.

 • Voor iedereen die graag een duw in de rug wil en op een kortere tijd echt vet wil verliezen om daarna zijn gezonde levensstijl verder door te zetten.
 • Voor iedereen die meer balans wil brengen in zijn voeding en zijn/haar figuur wil corrigeren.
 • Als je wil werken aan het optimaliseren van je spijsvertering en je gezondheid.
 • Als niets meer werkt..

​Het LipoLip-programma is een onderbouwd dieet. Dit wil zeggen dat het volgen van het programma je algemene gezondheid ten goede komt en deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit verbetert.

Het vraagt in het begin heel wat doorzettingsvermogen om af te kicken van troostvoeding en terug te leren om je niet te vullen maar, te voeden.

Ben je gemotiveerd om je gewichtsprobleem aan te pakken of wens je een figuurcorrectie, dan is Lipolip toch iets voor jou?

Nieuwe gewoontes aanleren vraagt tijd. De LipoLip kuur geeft je hierbij een grote duw in de rug. Je bent blij dat je eindelijk nog eens wat kilo’s verliest op een verantwoorde manier, je voelt je beter en je motivatie zal groeien om werkelijk het verschil te maken en de verantwoordelijkheid op te nemen om goed voor jezelf en dus voor je gezondheid te zorgen.

De oplossing voor jou?

Het LipoLip®-programma is een heel ander verhaal. Zelfs mensen die hardnekkig vet vasthouden in hun lichaam bereiken er resultaten mee. Ze slanken snel af in centimeters, zelfs nog meer dan in kilo’s.

Mensen die het LipoLip®-programma volgen, voelen zich beter, vinden zichzelf aantrekkelijker, zien dat hun bloedwaarden en bloeddruk verbeteren en slapen weer goed. Hun drang naar zoet is verdwenen en ze hebben weer zin om te bewegen.

Mensen zullen merken dat als ze de kuur volgen in een stroomversnelling raken en steeds enthousiaster worden over hun herwonnen gezondheid. Het positieve is ook dat ze na de kuur meestal niet opnieuw aankomen en meer energie hebben dan ooit tevoren. Dit programma heeft immers als doel het eet- en bewegingspatroon (levensstijl) blijvend te veranderen.

Uiteraard vraagt dit zeker in het begin heel wat doorzettingsvermogen.

De kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

In het startpakket zit alles wat je voor een optimale kuur van 36 dagen nodig hebt. Het bevat:

 • Drie doosjes met elk 12 verpakkingen.
 • Een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten.
 • Het supplement LipoFit, dat de essentiële vitaminen en mineralen bevat die aanbevolen zijn bij een afslankprogramma.
 • 2 pipetjes
 • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.
 • Een info kaart met een overzicht van het voedingsprogramma.
 • Ben je na de eerste 24 dagen (2 doosjes ) nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met het derde doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij je nog een extra doosje met 12 of 24 verpakkingen aankopen (maximum 60 dagen dieet). Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen. Tijdens deze weken kan je lichaam wennen aan je nieuwe gewicht en kan je gezondere voedingsgewoontes aan leren om een kans op een jojo effect uit te sluiten. Indien je dit wenst, kan je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.