MenoCure

Doeltreffend en gezond afslanken Het MenoCure-programma is een gezonde afslankkuur die specifiek is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en menopauze. Het ondersteunt je niet alleen om doeltreffend af te slanken, het ondersteunt ook tegelijk je hormonenevenwicht én spoort je aan om voor de rest van je leven gezond en puur te eten. Het is een mooie stap om ongezonde patronen te doorbreken en een stap te maken naar een nieuwe gezonde leefstijl. Een groot deel van mijn cliënten kampt met afslankingsproblemen vanaf het moment dat de menopauze zich aandient. Om dit goed te ondersteunen en klachten te verhelpen is een programma ontwikkeld. Dit is het MenoCure-programma. Dit concept is veel méér dan een dieet: het is een totaalconcept, dat er niet alleen voor zorgt dat je op een aangename manier een ondersteuning biedt tot afslanken, maar je ook helpt om weer helemaal in balans te komen, waardoor je gezond, fit en vitaal ouder kunt worden.

Hoe werkt MenoCure?

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Het resultaat: Het MenoCure programma draagt bij tot het verminderen van je hongergevoel en je hevige hormoonschommelingen. Tevens ondersteunt het jouw specifieke menopauzeverschijnselen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden.

MenoCure helpt alleen de reserve-vetophopingen die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Het draagt bij op een veilige en harmonieuze manier tot het verliezen van enkel overtollig vet en geen verlies van onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa,

Tijdens het volgen van het programma haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat het bijdraagt tot een verminderd hongergevoel.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen. Ik coach je daarbij zodat jij een blijvende verandering doormaakt en dus ook blijvend gewicht verliest.

Kortom:

  • Het MenoCure-programma biedt ondersteuning bij het wegwerken van je opgeslagen voorraden vet zodat het je lichaam kan helpen om weer een vetverbrandingsmachine te worden. Vooral de verbranding van buikvet wordt gestimuleerd.
  • Biedt ondersteuning om je hormonen weer in balans te brengen.
  • Het ondersteunt om ook andere verschijnselen– zoals opvliegers – te verminderen.
  • Tegelijk wordt je lichaam ondersteund in het elimineren van afvalstoffen.
  • Het draagt bij tot het verminderen van je hongergevoel

Waaruit bestaat het MenoCure-programma

De kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

In het startpakket, basisdoos zit alles wat je voor een optimale kuur van 36 dagen nodig hebt. Het bevat:

  • Drie doosjes met elk 12 verpakkingen.
  • Een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten.
  • Het supplement MenoFit, dat de essentiële vitaminen, mineralen en kruidenextracten voor vrouwen in de menopauze bevat.
  • 2 pipetjes
  • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.

Ben je na de eerste 24 dagen (2 doosjes ) nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met het derde doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij mij nog een extra doosje met 12 of 24 verpakkingen kopen dus maximum 60 dagen. Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen. Indien je wenst, kun je na die stopweken starten met een nieuwe kuur. De grote meerderheid van vrouwen in de overgang behalen uitstekende resultaten. Op deze manier slagen ze er moeiteloos in hun streefgewicht te behouden, tot lang na de menopauze.