Fittergy Sportvasten

Wat is Sportvasten? Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode om je leven een nieuwe impuls te geven (fitter en energieker) en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Welke resultaten kan je verwachten;

Na 10 dagen kun je de volgende resultaten behalen:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Verbeterde sportprestaties
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Een compleet fitter gevoel
  • Meer energie

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die je in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor je bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel je je weer als herboren en kun je jouw nieuwe lifestyle beginnen!

EveryBODY Healthy begeleidt jou naar die gezonde leefstijl.

Fittergy Sportvasten is de unieke kans om jouw lichaam een nieuwe impuls te geven. Door de switch kan het lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie, een compleet fitter gevoel en een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

Ga jij de uitdaging met jezelf? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of jouw lichaam geschikt is om te kunnen Sportvasten.