Rainpharma

Vanuit mijn gedrevenheid voor een gezond lichaam ben ik voortdurend op zoek naar de allerbeste producten. De markt overspoelt ons met talloze opties, maar helaas worden aan veel producten ingrediënten toegevoegd die we eigenlijk liever vermijden. Veel supplementen hebben weinig impact omdat ze synthetisch zijn of chemische vulstoffen bevatten. Hetzelfde geldt voor huidverzorgingsproducten. Met dit in gedachten begon ik mijn zoektocht en ontdekte ik Rainpharma, een Belgisch product dat zich onderscheidt door zijn 100% natuurlijke samenstelling. Ben jij ook enthousiast? In de webshop vindt je alle producten en wil je ze graag proberen kom dan gerust langs in de winkel. Ik beantwoord al je vragen onder het genot van een drankje.

RainPharma is een Belgisch bedrijf. Ze bedenken en maken producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. De producten zijn de ultieme finishing touch voor elk interieur: van de inkomhal tot de slaapkamer en van de badkamer tot de eetkamer. Wij willen dat jij je thuis comfortabel voelt en volop kan genieten van je me-time, terwijl je jouw geliefden en gasten een warm welkom geeft.

Hoe het allemaal begon:

Als pas afgestudeerde gaat Dominique Bastin aan de slag in het wellnesscentrum bij zijn vader. Hij stelt zich meteen heel wat vragen bij de gezondheids- en verzorgingsproducten die hij in de winkelrekken aantreft. Waarom worden er zoveel producten op de markt gebracht die eigenlijk niet echt bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van mensen? En waarom voeren we producten aan van de andere kant van de wereld als we die net zo goed hier kunnen produceren?

Vragen als deze en de zoektocht naar antwoorden daarop leiden ertoe dat hij in 2006 RainPharma opricht. Bij de start bracht Dominique twee voedingssupplementen op de markt, vandaag is RainPharma een holistisch merk met een uitgebreide collectie. Van supplementen en shakes over huidverzorging en make-up tot essentiële oliën en huisparfums.

De missie en de visie waarmee Dominique Bastin RainPharma oprichtte, bepalen tot op vandaag de waarden waar we voor staan. no-nonsense producten voor een mooie huid, een gezond gewicht, een sterk lichaam en een geurige thuis.