TEN DAYS DETOX DIET

06 januari 2020, 09:59

Is het herkenbaar? Tijdens de feestdagen heb je net iets teveel gegeten en gedronken? De feestdagen zitten altijd voor met verleidingen. Januari is dan de maand om weer met je voeding en gezondheid aan de slag te gaan! Je weer schoon en energiek voelen en dan natuurlijk voor de lange termijn. Een goede kickstart is dan de 10 dagen detox.

Waarom ontgiften goed voor je is!

Minder eten en meer bewegen is het standaard advies als je wilt afvallen en je energieker wilt voelen. Dit zijn hele belangrijke lifestyle veranderingen, maar vaak niet voldoende om echt resultaat te behalen.

Wetenschappers hebben een nieuwe oorzaak van overgewicht en vermoeidheid ontdekt: een overmaat aan onnatuurlijke gifstoffen. Gifstoffen verstoren veel processen in ons lichaam wat kan leiden tot:

  • Dikker worden terwijl je niet veel calorie├źn eet.
  • Moeilijk afvallen wanneer je op dieet gaat.
  • Het jojo-effect
  • Minder energie hebben.
  • Vocht vasthouden.
  • Onrustige darmen.

Daarom werken we bij EveryBODY Healthy met de Vegan Switch Detoxprogramma van 10 dagen. Met dit 10-daagse detox voedingsplan switch je de snelheid waarmee je lichaam ontgift naar een hogere stand. Hierdoor val je af met blijvend resultaat en barst je van de energie!

Wat is de Vegan Switch?

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox waarmee je jouw lichaam switcht naar een effectieve ontgifting. Vegan Switch is geen gewone detox kuur maar een ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo toont onderzoek aan dat je beter ontgift als je de darm en lever een boost geeft met veel plantaardige voeding en een aantal veganistische dagen. Hierdoor kun je zelfs als je veel eet, gewicht verliezen. Om de gifstoffen die vrijkomen goed te verwerken en af te voeren, is beweging, zweten en het innemen van ondersteunende supplementen belangrijk. De Vegan Switch is gebaseerd op al deze inzichten. Zo behaal je maximaal resultaat.

TEN DAYS DETOX DIET

  • Eerst bouw je de voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch. Daarna bouw je de voeding weer op.
  • Je eet veel plantaardige voeding om te zorgen dat je lichaam sneller ontgift.
  • Om de ontgifting verder te ondersteunen ga je veel bewegen
  • Je doet 2 intensieve trainingen en je gaat 1 keer naar de sauna of je neemt een heet bad, zodat je flink gaat zweten en de vrijgekomen gifstoffen kwijt raakt.

Na de 10 dagen ben je tot 4 kg afgevallen, heb je veel meer energie, een mooiere huid en een betere darmwerking.

Januari AKTIE

10 daagse detox incl. begeleiding en suppletie.

169,-

Nu in januari met gratis receptenboek voor meer inspiratie voor de 10 dagen detox.

EXTRA:

Voor de eerste 5 klanten

geef ik nog een gratis hormoonanalyse en vitaminen/mineralenbalans kado!